چهارشنبه ٢٤ مرداد ١٣٩٧

:

لزوم تدوین برنامه بلندمدت برای تولید ثروت و ایجاد شغل در دانشگاه آزاد اسلامی/ امکانات و تجهیزات دانشگاه در خدمت تمام مردم است

پانزدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با حضور دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و سایر اعضا در واحد خرم آباد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ٠٩ اسفند ١٣٩٦ ساعت ٩:٢٩

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر فرهاد رهبر در این جلسه با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در یک مقطع توانست یک مسأله مهم در آموزش عالی کشور را حل کند گفت: در حال حاضر و با توجه به کاهش جمعیت، یکی از مشکلات اساسی کشور مسأله کارآفرینی و حل مشکل بیکاری است و دانشگاه ها باید به این موضوع ورود کنند.

وی خاطر نشان کرد: در همین راستا باید یک برنامه بلند مدت برای تولید ثروت و ایجاد شغل در دانشگاه آزاد اسلامی تدوین شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی متعلق به همه مردم است و ملک شخصی هیچ کسی نیست، گفت:همه امکانات و تجهیزات دانشگاه آزاد اسلامی باید در خدمت تمام مردم باشد، همچنین باید اداره ملوک الطوایفی در دانشگاه برچیده شده و به سمت ایجاد یک مدیریت یکپارچه حرکت کنیم.

وی افزود: در همین راستا طرح ناحیه بندی به منظور کاهش هزینه ها اجرایی شده است. اگر امروز به سمت مدیریت هزینه ها و درآمدها حرکت نکنیم در آینده با چالش های جدی مواجه خواهیم شد.

دکتر فرهاد رهبر خاطر نشان کرد: واحدهای دانشگاه با توجه به کاهش تعداد دانشجویان نباید به درآمد های شهریه ای اتکا کنند، بلکه باید با گسترش شرکت های دانش بنیان و استفاده از همه ظرفیت های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و ورزشی به سمت تولید ثروت پیش بروند.

وی با بیان اینکه در دانشگاه آزاد اسلامی بیش از ده هزار آزمایشگاه و کارگاه وجود دارد، اظهار داشت: حداقل 10 درصد از این آزمایشگاه ها و کارگاه ها قابلیت ارائه خدمات در سطح ملی را دارد.

ارائه آموزش های مهارتی به علاقمندان با شناخت مزیت های منطقه ای

دکتر فرهاد رهبر ارائه آموزش های مهارتی به علاقمندان با شناخت اولویت ها و مزیت های منطقه ای را یکی از راه های ایجاد درآمد برای واحدهای دانشگاهی عنوان کرد.

دکتر سیامک بهاروند دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان نیز در آغاز این جلسه گزارشی از وضعیت دانشگاه آزاد اسلامی در استان را ارائه و دستور جلسه در خصوص بودجه سال 1397، ساختار سازمانی دانشگاه آزاد اسلامی استان ، انتخاب اعضای جدید کمیسیون دائمی هیأت امناء و همچنین انتخاب اعضای جدید کمیته نظارت بر حسن اجرای مصوبات هیأت امنای استان لرستان را بیان کرد که با نظر اکثریت اعضای هیأت امنای استان لرستان به تصویب رسید.

دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در آغاز ورود به واحد خرم آباد با حضور در مزار شهدای گمنام در این واحد دانشگاهی با قرائت فاتحه و نثار گل به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.