چهارشنبه ٢ اسفند ١٣٩٦

قبولی بیست نفر از فارغ التحصیلان رشته حقوق واحد خرم آباد در آزمون وکالت 1396

تاریخ انتشار: ٠٧ بهمن ١٣٩٦ ساعت ١١:٤٦

قبولی بیست نفر از فارغ التحصیلان  رشته حقوق واحد خرم آباد  در آزمون وکالت 1396

بیست نفر از فارغ التحصیلان دانشکده حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد در آزمون سراسری وکالت سال 1396 پذیرفته شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا  ، دانشکده حقوق دانشگاه آزاد اسلامی  واحد خرم آباد با برخورداری از اساتید مجرب و برجسته در این زمینه یکی از بهترین و قوی ترین دانشکده های حقوق در بین واحد های دانشگاه آزاد اسلامی می باشد که همه ساله علاقمندان زیادی جهت ادامه تحصیل در رشته حقوق آن را انتخاب می کنند.

دکتر سیامک  بهاروند سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان و رئیس واحد خرم آباد با اعلام این مطلب گفت: امسال نیز بیست نفر از فارغ التحصیلان این دانشکده  در آزمون وکالت سال 1396 پذیرفته شدند که شش نفر از آنها موفق به کسب رتبه های برتر کشوری شدند.

وی در ادامه افزود همه تلاش ما و همکارانمان در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان این است که بهترین امکانات و شرایط  را در همه رشته ها برای دانشجویان فراهم نمائیم تا با فراغ بال و آسودگی با بهره گیری از این امکانات  به مدارج بالای علمی دست یابند.

تلفن: 06633120007