شنبه ٣٠ دی ١٣٩٦

دیدار سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با مدیر کل بنیاد شهید و ایثارگران استان لرستان

دکتر سیامک بهارند سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان و رئیس واحد خرم آباد با مدیرکل بنیاد شهید و ایثارگران استان لرستان دیدار و گفتگو کرد.

تاریخ انتشار: ٠٦ دی ١٣٩٦ ساعت ١٩:٤٦

در این دیدار که در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم اباد برگزار شد دکتر بهاروند با اشاره به رشادت ها و جانفشانی شهدا و ایثارگران آرامش و امنیت امروز و جایگاه والای نظام مقدس جمهوری اسلامی در منطقه و جهان را مرهون خون شهدا دانست و گفت: افتخار همه ما این است که خدمتگزار شایسته ای برای خانواده های گرانقدر شهدا و ایثارگران باشیم.
بهاروند در ادامه گفت: در حال حاضر هم فرهنگ جهاد و شهادت در بین جوانان این کشور جاری و ساری است که شاهد آن هم شهدای غیرتمند مدافع حرم هستند که هزاران کیلومتر دورتر از خاک وطن به دفاع از حرم اهل بیت (ع) و مبارزه با گروه های تکفیری مورد حمایت استکبار جهانی و صهیونیزم مشغول هستند.

مراد روشنی مدیرکل بنیاد شهید و ایثارگران استان لرستان نیز در این نشست با اشاره به اینکه پیشانی توسعه حوزه های  مختلف  هر کشور دانشگاه ها هستند ، دانشگاه آزاد اسلامی را یک فرصت و ظرفیت عظیم برای کشور دانست.
وی با بیان این که در  پیام مقام معظم رهبری و در اسناد بالادستی تاکید زیادی بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت شده است گفت: امروز نیازمند ان هستیم که توجه بیستری به این امر شود و با برگزاری برنامه های فاخر و تولید آثار هنری مکتوب و مستند در خصوص شهدا و فرهنگ جهاد و شهادت در تبیین این مسئله برای نسل جوان بکوشیم.
مدیرکل بنیاد شهید و ایثارگران استان لرستان در ادامه گفت:  بحث منزلت اجتماعی فرزندان و خانواده های  شاهد از جمله مواردی است که بیش از گذشته باید مورد توجه قرار گیرد.
روشنی برگزاری یادواره های شهدا ،نشست های علمی پژوهشی در راستای معرفی شهدا را خواستار شد و گفت: عزت امروز نظام جمهوری اسلامی به واسطه جانفشانی این عزیزان است.

تلفن: 06633120007