شنبه ٣٠ دی ١٣٩٦

شورای قران وعترت (ع) استان لرستان:

بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی

بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی که بزرگترین رویداد قرآنی این دانشگاه است در لرستان با حضور سه هزار از دانشجویان و استادان همزمان با سراسر کشور برگزار شد.

تاریخ انتشار: ٢٢ آذر ١٣٩٦ ساعت ١٣:٣٢

بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی که بزرگترین رویداد قرآنی این دانشگاه است در لرستان  با حضور  سه هزار از دانشجویان و استادان همزمان با سراسر کشور برگزار شد.
جواد مویدی دبیر شورای قران وعترت (ع) استان لرستان طی مصاحبه با خبرگزاری آنا گفت ؛ همزمان با سایر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، بخش کتبی بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت ویژه استادان و دانشجویان 1396/9/22 ساعت 10 صبح در واحد های استان لرستان برگزار شد.
دانشجویان در این دوره از مسابقات در 10 رشته شامل تفسیر قرآن کریم، ترجمه قرآن کریم به زبان انگلیسی، ترجمه قرآن کریم به زبان فارسی، زندگانی چهارده معصوم(ع)، زندگانی پیامبر(ص)، نماز، احکام برادران، احکام خواهران، آشنایی با نهج البلاغه، زیارت عاشورا و جامعه کبیره با یکدیگر به رقابت پرداختند.
استادان نیز در سه رشته شامل احکام، نماز و زندگانی چهارده معصوم(ع) رقابت کردند.
بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی ویژه کارکنان نیز در سه رشته احکام، نماز و زندگانی چهارده معصوم(ع) در بهمن سال جاری برگزار می شود.ضمنا به نفرات برگزیده جوایز نفیس اهدا خواهد شد .

تلفن: 06633120007