سه شنبه ٢٦ تیر ١٣٩٧

تمدید مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد تا روز یکشنبه مورخ 26/09/96

اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درباره تمدید مهلت ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1397 و بیست و سومین دوره المپیاد علمی- دانشجویی کشور

تاریخ انتشار: ٢٣ آذر ١٣٩٦ ساعت ١٩:٣٤

پیرو اطلاعیه 12/09/96 بدین وسیله به اطلاع کلیه داوطلبان متقاضی ثبت‌نام و شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1397 در تمامی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی از جمله دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد می‌رساند، به منظور فراهم نمودن تسهیلات بیشتر برای آن دسته از داوطلبانی که تا این تاریخ (22/09/96) برای ثبت‌نام اقدام ننموده‌اند، ترتیبی اتخاذ گردیده که بتوانند تا روز یکشنبه مورخ 26/09/96 نسبت به ثبت‌نام خود اقدام نمایند؛ لذا کلیه متقاضیان، ضرورت دارد که در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای ثبت‌نام و فراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز، به پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش‌ آموزش کشور به نشانی: www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت نام در آزمون مذکور اقدام نمایند.

ضمناً آن دسته از داوطلبانی که قبلاً نسبت به ثبت‌نام اقدام نموده‌اند، می‌توانند در صورت تمایل تا تاریخ فوق، نسبت به مشاهده و ویرایش اطلاعات ثبت نامی خود اقدام نمایند.