English   |     |     |   یکشنبه 3 بهمن 1395

تاريخ و زمان انتشار :         1395/03/24- 9:53 تعداد بازديد کنندگان:           177
تقدیر اعضای هیأت امناء از عملکرد دکتر یدالله ملکی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان

در یازدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان:

تقدیر اعضای هیأت امناء از  عملکرد دکتر یدالله ملکی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان

یازدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با حضور اعضاء در سالن اجتماعات ساختمان شهیدتوکل مصطفی زاده واحد خرم آباد برگزار شد.

در آغاز جلسه دکتر علی محمد رنجبر رئیس هیأت عالی نظارت منطقه 9 دانشگاه آزاد اسلامی با تسلیت سالروز ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی و قیام خونین 15 خرداد گفت: در یک سال گذشته واحد های استان لرستان تلاش بسیار زیادی کرده اند و موفقیت های چشمگیری را به دست  آورده اند .

وی با اشاره به وجود چندین ساختمان نیمه تمام در واحد خرم آباد که در سال های گذشته متوقف مانده بود گفت: خوشبختانه در حال حاضر نه تنها  این ساختمان ها در شرف اتمام هستند بلکه در کنار آنها  بوستان بزرگ شهدا با کاشت بیش از ده هزار اصله نهال احداث و محوطه سازی های بسیار خوبی نیزانجام شده است و در واحد خرم آباد  اقتصاد مقاومتی  مفهوم پیداکرده است.

دکتر رنجبر در ادامه با اشاره به کارهای انجام شده در راستای اقتصاد مقاومتی در واحد خرم آباد گفت:  دکتر ملکی در واحد
 خرم آباد انرژی زیادی گذاشته و موفق عمل کرده اند  و با توجه به کاهش دانشجو و افزایش هزینه ها ، با  اقدامات انجام شده در اموری نظیر ساها  ، شفا ، افزایش رشته محل ها در تحصیلات تکمیلی و نیزصرفه جویی  در هزینه های جاری  واحد خرم آباد جز واحد هایی است که از نظر مالی شرایط بسیار مطلوبی دارد.

در ادامه دکتر یدالله ملکی دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان گزارشی از وضعیت دانشگاه در استان لرستان را به اطلاع اعضای هیأت امنا رساند .

دکتر ملکی در این گزارش گفت: در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان افراد بسیار پاک و دلسوزی مشغول کار هستند و با تلاش و همدلی این عزیزان در آینده  توفیقات بزرگتری نصیب این دانشگاه خواهد شد.

دبیر هیات امنای استان لرستان در ادامه گفت: استان لرستان در جلسات پایش استانی جز استان های برتر  یا متوسط بوده و در هیچ موردی تذکر دریافت نکرده است و در استان هیچ واحدی زیان دهی نداریم.

دکتر ملکی در بخش دیگری از صحبت هایش  گفت: در واحد خرم آباد نیز که در سال 92 با وجود داشتن 14000 دانشجو و تعطیلی همه کارهای عمرانی واحدی زیان ده محسوب می شد، در حال حاضر با وجود کاهش تعداد دانشجویان و درآمد های شهریه ای و با وجود اختصاص حدود بیست میلیارد تومان  جهت اتمام پروژه های نیمه تمام عمرانی از حالت زیان ده خارج شده  و وضعیت بسیار مطلوبی دارد. وی در ادامه گفت: از پروژه های عمرانی در دست اتمام سه پروژه تا خرداد 96 و یک پروژه نیز تا پایان سال 96 به بهره برداری خواهد رسید.

ملکی استرداد طلب های واحد نزد سازمان مرکزی و دیگر شخصیت های حقیقی و حقوقی ، افزایش درآمد از محل راه اندازی رشته های جدید در مقاطع تحصلات تکمیلی و نیز صرفه جویی را از مهمترین عوامل این موفقیت ها برشمرد ، وی استان لرستان را تنها استانی عنوان کرد که در بخش ساها نیز درآمد زایی داشته است.

حجت الاسلام دکتر عباسی فر معاون اسبق قوه قضاییه و عضو هیأت امنای استان لرستان نیز در ادامه با اشاره به نزدیکی ماه مبارک رمضان ، این ماه را ماه رحمت و مغفرت برشمرد و گفت بزرگترین کار در این ماه پرهیزکاری و ورع می باشد .

وی در ادامه با قدردانی از دکتر ملکی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی توفیقات به دست آمده در واحد خرم آباد را شایسته تقدیر دانست  و گفت:  در دیداری که با آیت الله هاشمی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام داشتیم ایشان از اقدامات انجام شده در واحد خرم آباد خصوصا"  از طرح درخت کاری و احداث بوستان بزرگ شهدا ابراز رضایت کردند.

وی گفت: با عملکرد خوبی که دکتر ملکی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لرستان داشته اند امیدوارم ایشان همینگونه بدرخشند و پیشنهاد می کنم از  وجود ایشان جهت سامان دادن به واحد های برون مرزی استفاده شود

دکتر اللهیار ملکشاهی نماینده مردم کوهدشت در مجلس شورای اسلامی و عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان نیز با تقدیر از عملکرد دکتر ملکی گفت: خوشبختانه بر اساس گزارش ها دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان در حال حاضر وضعیت بسیار مطلوبی دارد  و اقدامات دکتر ملکی امیدوار کننده است مخصوصا" در رابطه با تکمیل پروژه ها و اقدامات زیست محیطی انجام شده  نظیر احداث بوستان شهدا و طرح بزرگ درختکاری ، وی در ادامه خواهان ارتقاء مراکز سلسله و کوهدشت و پلدختر به واحد  و حمایت بیش از گذشته واحد ها از مراکز تابعه  شد.

دکتر علاء الدین بروجردی نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی و دیگر عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان نیز در این جلسه با تشکر از گزارش اقدامات انجام شده توسط دکتر ملکی در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان گفت: با توجه به نامگذاری سال توسط مقام معظم رهبری به عنوان سال اقتصاد مقاومتی ، اقدام و عمل پیشنهاد می شود که دانشگاه ها مکلف شوند با یک هم اندیشی  ظرفیت فکری دانشگاه و اساتید را به سطح جامعه پیوند دهند .

وی افزود پیوند میان دانشگاه و جامعه می تواند نه تنها در تحقق اقتصاد مقاومتی تأثیرگذار باشد بلکه می تواند برای دانشگاه نیز درآمد زا باشد .

بروجردی خواستار نقش عملیاتی دانشگاه در تحقق اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال در کشور  شد و گفت : این مسأله می تواند در چرخه اقتصادی دانشگاه نیز نقشی مؤثر داشته باشد.

حجت الاسلام قدرتی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان نیز  تشکیل کمیته های
 صرفه جویی در واحد ها را گامی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی برشمرد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی بایستی با تشکیل کرسی های آزاد اندیشی و با هم افزایی نظریات اساتید در جهت تحقق این مسأله گام بردارد.

قدرتی در ادامه عملکرد دانشگاه در سال های اخیر را بسیار خوب عنوان نموده واز دکتر ملکی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان تقدیر کرد .

در ادامه پس از قرائت دستور کار جلسه و شنیدن نظرات اعضاء با تبدیل حکم سرپرستی رؤسای واحدهای بروجرد ، دورو و الیگودرز به ریاست و احداث ساختمان مرکز آموزشی ازنا موافقت شد و اعضای جدید کمیسیون دائمی هیأت امنای استان با موافقت اعضای هیأت امنا معرفی شدند.

نام:

ادرس پست الکترونيکی: