English   |     |     |   یکشنبه 3 بهمن 1395

تاريخ و زمان انتشار :         1394/10/24- 13:18 تعداد بازديد کنندگان:           130
دکترملکی درجلسه تودیع ومعارفه سرپرست جدید واحد بروجرد قانون مداری و صرفه جویی ...

دکتر ملکی در جلسه تودیع و  معارفه سرپرست جدید  دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد قانون مداری و صرفه جویی را دو عنصر اساسی در رشد وشکوفایی واحدهای دانشگاهی عنوان نمود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان افزود : قانون ناموس جامعه است ودر سایه رعایت قانون امنیت ، کرامت ودیانت همه انسانها حفظ می شود

در جلسه ای با حضور دکتر طه هاشمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ، دکتر یدالله ملکی دبیر هیأت امنا و  ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان ، حجت الاسلام ترابی امام جمعه شهرستان بروجرد ، بروجردی نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی ، جمعی از مسئولین این شهر و همچنین اساتید و کارکنان واحد بروجرد برگزار گردید  ضمن تقدیر از زحمات دکتر احمد سیف در مدت تصدی مسئولیت واحد بروجرد ، دکتر مجید شمس به عنوان رئیس جدید این واحد دانشگاهی معرفی شد.

در آغاز این جلسه دکتر ملکی رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان لرستان گفت: اجرای طرح تجمیع 1 و 2 و استانی شدن دانشگا ه آزاد اسلامی در استان منشاء یک تحول همه جانبه در دانشگاه آزاد اسلامی شده و باید  با هم افزایی و هم گرایی و تلاش  دانشگاه آزاد اسلامی را  در بالاترین موقعیت از جهت آموزش عالی قرار دهیم به گونه ای که در اینده تمامی نیاز های علمی و پژوهشی استان را در حد بالایی تأمین کنیم  و نیازی نباشد که دانش آموختگان این استان در هر رشته ای به جاهای دیگری مهاجرت کنند.

دکتر ملکی در ادامه افزود به فضل الهی در مدتی که دانشگاه آزاد اسلامی استان تشکیل شده همه واحد های استان یک هویت واحد پیدا کرده  و  نه تنها کمترین  مشکل نداشته ایم  بلکه به کمک هم هر مشکلی که وجود داشته را برطرف کرده ایم .

وی در ادامه با تشکر از خدمات ارزشمند دکتر سیف در مدت تصدی مسئولیت واحد بروجرد گفت: در حال حاضر واحد بروجرد یکی از واحد های مطرح استان است و  تلاش شد که فردی توانا که از نظر جایگاه علمی و مدیریتی جایگاه خوبی داشته برای احراز مسئولیت این واحد انتخاب شود و دکتر شمس از این جایگاه و خصوصیت در حد بسیار مطلوبی برخوردار هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان در ادامه قانون مداری را یکی از مهمترین مسائل در جامعه بر شمرد و گفت انسان های متمدن و خداباور به قانون احترام می گذارند چرا که قانون ناموس جامعه است و در سایه رعایت قانون امنیت و کرامت و دیانت همه انسان ها حفظ می شود  .

دبیر هیأت امنای استان لرستان در ادامه افزود: یکی دیگر از مسائلی که باید مورد توجه قرار گیرد مسأله صرفه جویی در منابع است زیرا با صرفه جویی می توان بحران های اقتصادی را پشت سر گذاشت .

وی دانشگاه آزاد اسلامی را یک موسسه غیر انتفاعی عنوان کرد که کلیه منابع و درآ مدهای آن بایستی صرف تحصیل دانشجویان شود .

نام:

ادرس پست الکترونيکی: