جمعه ٣ اردیبهشت ١٤٠٠

راهنمای ویژه ترم اولی ها

کد اطلاعیه: ١٧١٣٤
تاریخ انتشار: ٢٤ آبان ١٣٩٩ ساعت ١٨:٣٤

ضمن تبريک به مناسبت پذيرفته شدن در خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامي و آرزوي موفقيت در مسير پيش رو، جهت آشنايي بيشتر با نحوه مشاهده برنامه هفتگي و شرکت در کلاس هاي مجازي راهنماي زير تهيه و در اختيار شما دانشجويان گرامي قرار داده شده است.

نحوه مشاهده برنامه هفتگي:

مراجعه به سامانه آموزشيار به آدرس:  http://edu.iau.ac.ir  با استفاده از گزينه دانشجو وارد پروفايل خود شويد.

نام کاربري و پسورد شما به صورت پيش فرض شماره دانشجويي مي باشد:

شماره دانشجويي  14 رقمي ورودي هاي سال 1399 به صورت    ********399148   مي باشد.

با استفاده از منوي "  ثبت نام دروس دانشجو " و زير منوي " مشاهده آخرين وضعيت ثبت نام( ترم جاري)  " آخرين وضعيت برنامه هفتگي خود را مشاهده نماييد. مي توانيد با کليک بر روي گزينه " چاپ برگه انتخاب واحد " برنامه هفتگي خود را چاپ نماييد.

پس از مشاهده برنامه هفتگي، براي شرکت در کلاس هاي آنلاين( مجازي) بايد به سامانه وادانا به آدرس

http://vadana30.iauec.ac.ir/login/index.php مراجعه نماييد.

به صورت پيش فرض يوزر همان شماره دانشجويي و پسورد کد ملي شما مي باشد.

قبل از ورود به سامانه وادانا راهنماي زير را با دقت مطالعه نماييد:

راهنماي شرکت در کلاس هاي مجازي

پس از ورود به سامانه ليست دروس خود را با روز و ساعت تشکيل کلاس مشاهده خواهيد کرد.

براي شرکت در کلاس بايد بر روي نام درس مورد نظر( در روز و ساعت ثبت شده در سيستم) کليک کرده و در صفحه باز شده بر روي گزينه Main Class کليک کرده و در صفحه بعد در صورتي که کليه نرم افزارها و ... را به درستي نصب کرده باشيم، بر روي گزينه

" پيوستن به کلاس" کليک کرده تا به کلاس وارد شويم.

در صفحه جديد، سامانه از شما براي ورود به کلاس سوال مي پرسد که از طريق مرورگر يا اپليکيشن مي خواهيد وارد کلاس شويد. توصيه مي شود با استفاده از گزينه اپليکيشن ادبي کانکت وارد کلاس شويد.

توجه داشته باشيد در صورتي که استاد کلاس را باز کرده باشد مي توانيم وارد کلاس شويم.

در صورت بروز هر گونه مشکل فني با پشتيبان هاي دانشگاه تماس بگيريد.

ليست پشتيبان هاي دانشگاه