پنج شنبه ٣ مهر ١٣٩٩

دانشگاه

پشتیبانی از فعالیت های علمی وفرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور درسال تحصیلی 1400-1399

کد اطلاعیه: ١٧١١٠
تاریخ انتشار: ١٨ خرداد ١٣٩٩ ساعت ١٢:٣٥

رئیس محترم دانشگاه لرستان

رئیس محترم دانشگاه آیت اله بروجردی

رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی

رئیس محترم دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد

رئیس محترم دانشگاه آزاد اسلامی خرم آباد

رئیس محترم دانشگاه فرهنگیان

رئیس محترم دانشگاه پیام نور

رئیس محترم دانشگاه جامع علمی کاربردی

سلام علیکم؛

موضوع: پشتیبانی از فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور در سال تحصیلی 1400-1399

احتراماً بنیاد ملی نخبگان بر اساس آیین نامه « پشتیبانی از فعالیت های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور » در سال تحصیلی 1400-1399 و با هدف توسعه دایره نخبگانی و امکان بهره مندی دانشجویان برتر همه ی دانشگاه های استان از تسهیلات بنیاد، اعتبارها و تسهیلاتی را به دانشجویان مستعد دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان ها اعطا می کند. لذا مزید امتنان است مقرر فرمایید نکات ذیل (اطلاعیه پیوست) جهت ثبت نام دانشجویان مستعد آن دانشگاه در وب گاه آن دانشگاه قرار گیرد.

یادآور می گردد هر گونه سوال در این خصوص با شماره 06633236167 داخلی 2 آقای کلانتری تماس حاصل فرمایند.

مهمترین نکات برای ثبت درخواست بهره‌مندی از پشتیبانی‌ها به شرح زیر است:

1- دانشجویان هریک از دانشگا‌ها و مراکز آموزش عالی کشور که واجد شرایط مذکور در "شیوه‌نامه پشتیبانی از فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور در سال تحصیلی" 1400- 1399" هستند، می‌توانند درخواست خود را از طریق سامانه اطلاعاتی بنیاد، به نشانی sina.bmn.ir  ثبت نمایند.

2- فرایند ثبت‌نام آن دسته از متقاضیانی که در حال حاضر دانشجو هستند، از بیستم خردادماه آغاز می‌شود و لازم است این دانشجویان اطلاعات خود را به همراه تصاویر و مدارک مربوطه، در سامانه سینا بارگذاری یا به‌روزرسانی کنند.

3-ثبت‌نام دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها که در مهرماه سال جاری در دوره‌های تحصیلی کارشناسی‌ارشد یا دکتری تخصصی در یکی از دانشگاه‌های کشور به عنوان دانشجوی نوورود مشغول به تحصیل خواهند شد نیز از بیستم خردادماه آغازخواهد شد. لازم است این افراد، پس از پذیرفته شدن در دانشگاه‌، اطلاعات مربوط به محل تحصیل خود را تا نیمه اول مهرماه در سامانه سینا درج نمایند تا در صورت برگزیدگی در بنیاد، از این پشتیبانی‌ها بهره‌مند گردند.

متقاضیان بندهای 2 و 3، حداکثر تا پایان روز 25/4/1399(غیرقابل تمدید) فرصت خواهند داشت گزینه «درخواست بررسی پرونده برای بهره‌مندی از پشتیبانی‌های دانشجویی» را در بخش «ثبت درخواست‌ها»ی سامانه انتخاب کنند.

ثبت‌نام دانشجویان نوورود دوره‌های پایه دانشگاه‌ها ( اعم از کارشناسی، کارشناسی‌ارشد پیوسته، دکتری حرفه‌ای و دکتری تخصصی پیوسته)، متعاقباً اعلام خواهد شد.

تذکر 1. با توجه به شرایط پیش‌آمده (شیوع ویروس کووید 19) و تعلیق فعالیت‌های حضوری دانشگاه‌ها، مقرر شدآخرین معدل متقاضیان، میانگین نمرات تا پایان نیم‌سال اول سال تحصیلی 99-1398 در نظر گرفته شود.

بنیاد ملی، نخبگان پس از بررسی اولیه درخواست‌ها و بر اساس ظرفیت سالیانه و با هدف تسریع در اطلاع‌رسانی به متقاضیان برای برنامه‌ریزی و انجام فعالیت‌های ذیل تعهدات پشتیبانی‌های دانشجویی بنیاد، نتیجه اولیه پذیرش متقاضیانی که بالاترین امتیاز از مجموعه فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی، فناورانه و فرهنگی را در مقایسه با سایر افراد کسب کرده‌اند (صرفاً از طریق سامانه سینا) اعلام خواهد کرد.

تذکر2. با توجه به این‌که نتایج اولیه صرفاً بر اساس مدارک ادعایی مندرج در سامانه سینا اعلام خواهد شد، قویاً تأکید می‌شود متقاضیان، با مطالعه دقیق شیوه‌نامه و راهنماهای مرتبط، از بارگذاری اطلاعات نامعتبر و نامربوط در سامانه خودداری نمایند.

تذکر3. در صورتی که در هر مرحله از بررسی‌ها مشخص شود که متقاضی، آگاهانه اطلاعاتی نامعتبر و خلاف واقع بارگذاری کرده است، علاوه بر محرومیت از این، از سایر تسهیلات و حمایت‌های بنیاد، محروم و عدم صداقت وی به مراجع ذی‌ربط، اعلام می‌شود و حق پی‌گیری موضوع به‌ صورت حقوقی نیز برای بنیاد ملی محفوظ خواهد بود.

تذکر4. در بخش «ثبت مدارک» مربوط به افتخارات در سامانه، برای جلوگیری از درج اشتباه افتخار یا مستندات نامربوط، قبل از درج افتخار مورد نظر، راهنمای مربوط به آن را مطالعه فرمایید.

تذکر5. اکیداً توصیه می‌شود متقاضیان دقت لازم را در تکمیل اطلاعات و بارگذاری آنها در سامانه سینا، بکار بندند؛ زیرا پس از تأیید درخواست در سامانه، امکان اصلاح اطلاعات نادرست وجود ندارد و در صورت اثبات درج اطلاعات خلاف واقع، متقاضی از فهرست مشمولان بنیاد حذف خواهد شد.

بنیاد بعد از اتمام بررسی پرونده‌ها در بنیادهای استانی و بر اساس امتیاز نهایی نتیجه نهایی پذیرش متقاضیان را اعلام خواهد کرد.