سه شنبه ٢١ مرداد ١٣٩٩

کد اطلاعیه: ١٧٠٩٩
تاریخ انتشار: ١١ فروردین ١٣٩٩ ساعت ٢١:٦

اطلاعیه معاونت آموزش در خصوص برگزاری کلاس های آموزشی به صورت مجازی

ضمن تبریک سال نو و اعیاد مبارک شعبانیه و آرزوی سلامتی  و تندرستی برای کلیه هم وطنان گرامی، با توجه به شیوع ویروس کرونا در سطح کشور و عدم امکان برگزاری کلاس های آموزشی به صورت حضوری، از تاریخ 16 فروردین ماه کلیه کلاس ها به صورت مجازی( به غیر از دروس عملی، آزمایشگاهی، کارگاهی و مشابه این دروس) طبق ساعت ثبت شده در سیستم آموزش برگزار می گردد. لازم است کلیه دانشجویان گرامی رأس ساعت طبق برگه انتخاب واحد به آدرس  Http://lms30.iauec.ac.ir  مراجعه نموده و با یوزر و پسورد اختصاصی خود در کلاس حضور یابند.
حضور و غیاب کلیه دانشجویان به صورت سیستمی ثبت می گردد. طبق آیین نامه آموزشی غیبت باعث حذف درس توسط استاد می گردد. حداقل نیم ساعت قبل از برگزاری کلاس سیستم خود را روشن و به کلاس متصل شوید. در صورت وجود هر گونه مشکلی با پشتیبان های دانشکده تماس گرفته تا  قبل از شروع کلاس مشکلات رفع گردد.

معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد